/Umirovljenica koja pomiče granice: 92-godišnjakinja proglašena najstarijom skijašicom na vodi!

Umirovljenica koja pomiče granice: 92-godišnjakinja proglašena najstarijom skijašicom na vodi!

Kada istinski volite ono čime se bavite, neovisno je li riječ o poslu ili hobiju, ništa vas u tome ne može zaustaviti. To je dokazala 92-godišnja Dwan Jacobsen Young iz SAD-a koja je službeno proglašena najstarijom skijašicom na vodi. Zahvaljujući svojoj predanosti, nakon 62 godine bavljenja tim sportom, uručen joj je i Guinnessov certifikat.

Da se nikada ne treba prestati baviti onim što volite i što vas ispunjava, dokazuje gospođa iz SAD-a koja već šest dugih desetljeća bez prestanka skija na vodi u obližnjem joj jezeru Bear. Njezina ljubav prema tom sportu nikad nije stala jer nakon više od pola stoljeća i dalje ne skida osmijeh s lica dok skija na vodi.

Umirovljenica Dwan Jacobsen Young iz američkog Fish Havena definitivno zna pomicati granice. Naime, ova 92-godišnjakinja je službeno je proglašena najstarijom skijašicom na vodi. Gospođa Young se ovim sportom bavi od davne 1961. godine.

I dalje uživa na vodi

Prvi puta je tako stala na skije za vodu kao 29-godišnjakinja kada se u tom sportu okušala na jezeru Bear na čijoj obali je smješten Fish Haven. Do današnjeg dana gotovo se ništa nije promijenilo osim broja godina jer i dalje uživa u skijanju na vodi, ali u društvu svoje djece, unuka i praunuka, prenosi Mirovina.hr.

Kako je i sama rekla, uvijek osjeti uzbuđenje prije nego što uđe u vodu, a zbog svoje je strasti i dospjela u Guinnessovu knjigu rekorda. U slavno društvo rekordera dospjela je zahvaljujući obitelji koja ju je prijavila za tu titulu. Ovo iznenađenje umirovljenici je predstavljeno baš u vrijeme obiteljske proslave povodom božićnih blagdana.

Kći mi je rekla kako moja unuka ima iznenađenje. Na ekranu se pojavila snimka koja je prikazivala mene kako skijam na vodi, prisjetila se gospođa Jacobsen Young.

Nakon toga, dodijeljen joj je Guinnessov certifikat, piše upi.com.

mšm

Foto: Screenshot/YouTube