/Zlata je Miss umirovljenika Šibensko-kninske županije, birala se i Miss viceva, pjesme, šarmantnosti i mudrosti

Zlata je Miss umirovljenika Šibensko-kninske županije, birala se i Miss viceva, pjesme, šarmantnosti i mudrosti

Udruga umirovljenika grada Vodica je u sklopu Međunarodnog dana starijih osoba, ali s datumom 8. listopada organizirala natjecanje za Miss umirovljenika Šibensko-kninske županije u hotelu Olympia. Miss umirovljenika postala je Zlata Požgain, a odabrane su i Miss viceva, pjesme, šarmantnosti i mudrosti.

Natjecanje ljepote nije rezervirano samo za mlade, u Šibensko-kninskoj županiji se tako birala Miss umirovljenika, a od 11 sudionica pobjedu je odnijela umirovljenica Zlata. Sudionice su se dobro zabavile, a pokazale su i svoje toalete.

Vanjska i unutarnja ljepota

Izbor za Miss umirovljenika Šibensko-kninske županije održan je 8. listopada u hotelu Olympia. Cilj natjecanja je bio da se svaka umirovljenica osjeća cijenjeno i prepozna svoju vanjsku i unutarnju ljepotu. Osim glavne titule Miss umirovljenika, proglašene su i prva pratilja Đurđa Stanišić, druga pratilja Stanislava Pitka.

Bira se Miss umirovljenika: Zrele dame dobile priliku da pokažu koliko su prekrasne iznutra, ali i izvana

Također, neke su umirovljenice dobile posebne titule. Zlata Herceg je osvojila titulu Miss viceva, Jelka Zebić postala je Miss pjesme, Agneza Bilobrk je Miss šarmantnosti, a Zdravka Ilić Miss mudrosti.

mšm

Foto: Igor Perkov