/TATA HEROJ – Kojot mu napao dvogodišnjeg sina, da ga zaštiti hrvao se s divljom životinjom

TATA HEROJ – Kojot mu napao dvogodišnjeg sina, da ga zaštiti hrvao se s divljom životinjom

Kad je u ponedjeljak krenuo u šetnju s obitelji, otac iz New Hampshirea u američkoj saveznoj državi New Hampshire niti u najcrnjim snovima nije mogao sanjati da će se naći “oči u oči” s opasnom životinjom, koja je napala njegovo dijete.

Ian O’Reilly šetao je sa suprugom i troje djece u Kensingtonu, no mirnu šetnju prekinula je divlja životinja koja je iskočila iz šume i zgrabila njegovog dvogodišnjeg sina za jaknu.

Reagirao je instinktivno, udarivši kojota nogom, no shvativši da životinja nema namjeru tek tako odustati u njemu je proradio adrenalin, nakon čega je agresivnu životinju pritisnuo o tlo te nakon desetak minuta hrvanja, ugušio, piše New York Post.

Hrabri otac tijekom borbe s kojotom ‘zaradio je’ lakše ozljede ruke i prsa, gdje ga je životinja ugrizla, no sve je završilo preventivnom intervencijom liječnika koji su mu dali injekciju protiv bjesnoće.

Dječak je prošao neozlijeđeno, spasila ga je debela odjeća koju je imao na sebi.

*** ALERT ***Coyote attack in the area of Wild Pasture Road & Hemlock Road.Keep your pets & children in your residence. If you spot the coyote do not approach it & call the Kensington Police immediately.

Objavljuje Kensington NH PolicePonedjeljak, 20. siječnja 2020.

mšm/New York Post

Foto: Pixabay, ilustracija