/‘POPULARNA KANTAUTORICA’ Suzanne Vega uskoro stiže u Zagreb!

‘POPULARNA KANTAUTORICA’ Suzanne Vega uskoro stiže u Zagreb!

Originalna američka kantautorica Suzanne Vega 10. srpnja u Lisinski donosi intimnu večer pjesama i priča.

Autorica hitova poput “Tom’s diner”, “Luka”, “Marlene on the Wall” i “Queen and the Soldier” u Lisinskom će izvesti najljepše pjesme iz bogate karijere uz pratnju njezina dugogodišnjeg gitarista Gerryja Leonarda

Od 1985. godine, kada je objavljen njezin album prvijenac, do danas kada ona i njezine pjesme imaju kultni status, Suzanne Vega rasprodala je brojne koncertne dvorane širom svijeta. 

Poznata je po duboko emotivnim izvedbama i izražajnom, „čistom i nepokolebljivom glasu“ (časopis Rolling Stone) koji je kritičar novina The Washington Post nazvao „svježim, blago izbrušenim polušapatom“.

Foto: George Holz

Vješta pripovjedačica koja „promatra svijet klinički poetičnim okom“ (The New York Times), Suzanne Vega u svojim se pjesmama najčešće bavi temama gradskog života, stvarnog svijeta i običnim ljudima.

Jedinstvena večer nazvana “An intimate evening of songs and stories” u kojoj Suzanne, koja je dosad u Zagrebu nastupila 1990. i 2011. godine, publiku vodi u svoj kreativni i poetični svijet intimnih glazbenih priča u posebnom ozračju Dvorane Lisinski događaj je koji se ne propušta.

Ulaznice za koncert, po cijenama od 25 do 45 eura (188,36 – 339,05 kn), dostupne su na blagajnama Lisinskog te online na www.lisinski.hr

mšm

Foto: Ehud Lazin