/Film ‘Nerazdvojni’ roditelje i djecu uči da trebaju ostati dosljedni sebi i sami stvarati svoj put!

Film ‘Nerazdvojni’ roditelje i djecu uči da trebaju ostati dosljedni sebi i sami stvarati svoj put!

U kinima igra animirani film “Nerazdvojni” u trajanju od 88 minuta. Djelo je to scenarista velikog hita “Priča o igračkama”. U ovom filmu glavni junaci su zaboravljene kazališne lutke i jedan izgubljeni plišanac. Iako se radi o dječjem filmu, kroz njega se provlače teme koje su itekako važne za mlade i odrasle.

Don koji glumi budalu počinje propitivati smisao svog života. Mora li raditi ono za što je programiran? Može li nekako promijeniti život koji mu se ne sviđa i stvoriti svoju priču po njegovim vlastitim pravilima?

Osim toga, publici se nastoji ukazati da su oni tvorci svog života i da ih ponekad tuđa uvjerenja i kritike mogu pokolebati i skrenuti s njihovog puta. Da trebaju ostati dosljedni sebi i sami stvarati svoj put, ma koliko se drugima to činilo besmislenim.

Film je dobra podloga za razgovor o samopouzdanju i odabiru pravog društva koje će znati cijeniti pojedinca kakav je bez obzira kako se odijeva ili izgleda. Film je sinkroniziran na hrvatski jezik.

Za starije od šest godina

Namijenjen je djeci starijoj od šest godina. Zbog zabavnih likova, slapstick gegova i smiješnih doskočica bit će zanimljiv i roditeljima.

U filmu nema nasilja niti zastrašujućih prizora. Rječnik je primjeren djeci. Nema prizora, niti dijaloga seksualne prirode. Tempo je prilagođen i manjoj djeci.

Izašao treći nastavak ‘Istjerivača duhova’: Film za cijelu obitelj s posebnom porukom za adolescente

U želji da roditeljima pomogne u izboru dječjih filmova u kinima, Najsretnija beba Hrvatska pruža preporuke za Kids friendly filmove.

Iva Brčić

Foto: Najsretnija beba Hrvatska