/‘Imaginarni prijatelji’ nasmijat će djecu i odrasle: Film o posebnim moćima, malim čudima i ljepoti života

‘Imaginarni prijatelji’ nasmijat će djecu i odrasle: Film o posebnim moćima, malim čudima i ljepoti života

U kina je stigao igrani film “Imaginarni prijatelji” u trajanju od 104 minute. Riječ je o pravom obiteljskom filmu.

Glavna junakinja, trinaestogodišnja djevojčica otkriva da ima jednu posebnu moć i nastoji je iskoristiti kako bi imaginarne prijatelje spojila s njihovom djecom. Međutim, ubrzo shvaća, da nisu samo djeca ta kojima su oni prijeko potrebni, već da ih i odrasli trebaju. Zapleteni su svijet odraslih koji je prepun stresa, žurbe i nadmetanja potrebni su im kako bi osvijestili i doživjeli mala čuda i ljepotu koju im život donosi svakog dana.

Mašta kao sredstvo za oblikovanje sretnijeg i ispunjenijeg života, kako djece tako i odraslih, je nešto što se također provlači kroz cijeli film. Simpatični i zaigrani imaginarni prijatelji svakako će nasmijati djecu, a i odraslima izmamiti osmjeh. Film je sinkroniziran na hrvatski jezik.

Zabavni likovi i smiješne doskočice

Namijenjen je djeci starijoj od 7 godina. Zbog zabavnih likova, slapstick gegova i smiješnih doskočica film će biti zanimljiv i roditeljima.

U filmu nema nasilja niti zastrašujućih prizora. Rječnik je primjeren djeci. Nema prizora, niti dijaloga seksualne prirode. Tempo je prilagođen i manjoj djeci.

Film ‘Nerazdvojni’ roditelje i djecu uči da trebaju ostati dosljedni sebi i sami stvarati svoj put!

U želji da roditeljima pomogne u izboru dječjih filmova u kinima, Najsretnija beba Hrvatska pruža preporuke za Kids friendly filmove.

Iva Brčić

Foto: Najsretnija beba Hrvatska