/‘DIRLJIV VIDEO’ Nakon 52 godine strojovođa odradio zadnju vožnju, preplavile ga emocije dok su mu pljeskali

‘DIRLJIV VIDEO’ Nakon 52 godine strojovođa odradio zadnju vožnju, preplavile ga emocije dok su mu pljeskali

Strojovođa koji je više od pet desetljeća radio na željeznici u Britaniji ispraćen je pljeskom putnika i prijatelja dok je završavao svoje zadnje putovanje prije odlaska u mirovinu što ga je ostavilo preplavljenog emocijama.

Joe Crean, iz Glossopa, Derbyshire, zaustavio se u ponedjeljak na stanici Manchester Piccadilly po posljednji put pred mnoštvom ljudi koji su pozdravili njegove 52 godine službe. Dok je izlazio iz vlaka, Joe (69) nije mogao obuzdati emocije, piše Daily Mail.

Prijatelji i poznanici okupili su se na platformi kako bi ga ispratili, a donijeli su mu i balone. Nakon što je posljednji put prevezao vlak TransPennine Express, Joe je dobio pojas na kojem je pisalo: ”Službeno umirovljen”, plus potvrdu koja označava njegovu dugu karijeru u željezničkoj mreži.

Joe je počeo raditi na željeznici 1971. godine kada je imao samo 17 godina. Počeo je kao stjuard u vagon-restoranu Britanske željeznice prije nego što je napredovao do strojovođe.

”Imam više od pola stoljeća dragih uspomena na željeznici i puno mi znači što sam svoje posljednje putovanje podijelio sa svojom obitelji i obitelji željezničara. Veselim se što ću provoditi više vremena sa svojom suprugom, Christine, sinovima Garyjem Shaneom i proširenom obitelji, koji su došli vidjeti moju posljednju vožnju”, rekao je Joe.

mšm

Foto: Screenshot