/‘TUŽNA VIJEST’ U 91. godini života preminula majka izbornika Zlatka Dalića; HNS mu izrazio sućut

‘TUŽNA VIJEST’ U 91. godini života preminula majka izbornika Zlatka Dalića; HNS mu izrazio sućut

U subotu je u 91. godini života preminula majka izbornika hrvatske nogometne reprezentacije Zlatka DalićaKata Dalić. Tim povodom oglasio se Hrvatski nogometni savez (HNS) kako bi izrazio sućut izborniku zbog gubitka majke.

“Zlatku i cijeloj obitelji Dalić izražavamo najdublju sućut te izborniku poručujemo kako je cijela nogometna obitelj uz njega u ovom teškom trenutku. Zlatka svi poznajemo kao osobu koja je izuzetno privržena obitelji i stoga ne čudi da je posljednje tjedne proveo uz majku. Koliko god ovakav odlazak bio bolan, vjerujemo da izbornik može pronaći utjehu u godinama koje je Kata doživjela, a pritom svjedočila odrastanju svoje vrijedne i poštene djece, MladenkeMirana i Zlatka, kao i uspjesima hrvatske nogometne reprezentacije kojima se izuzetno radovala. Neka Kata počiva u miru Božjem”, poručio je predsjednik Hrvatskog nogometnog savezaMarijan Kustić.

Podsjetimo, prije nešto manje od godinu dana, točnije 31. svibnja 2022. godine preminuo je otac Zlatka Dalića, Ivan Dalić, koji je dan kasnije bio sahranjen na velikom sprovodu na istom groblju.

mšm

Foto: Screenshot/NOVA TV