/Dekan Koprić na Danu Pravnog fakulteta o ključnim razvojnim prioritetima

Dekan Koprić na Danu Pravnog fakulteta o ključnim razvojnim prioritetima

Pravni fakultet Sveučilišta u Zagrebu svečanom je sjednicom fakultetskog vijeća obilježio Dan Fakulteta i 247. obljetnicu neprekidnog rada.

Svečanosti u dvorani Blagoje Bersa Muzičke akademije Sveučilišta u Zagrebu prisustvovali su rektor Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Stjepan Lakušić, gradonačelnik Grada Zagreba Tomislav Tomašević, predsjednik Vrhovnog suda mr. sc. Radovan Dobronić, izaslanik Predsjednika Vlade i ministar pravosuđa i uprave dr. sc. Ivan Malenica, predsjednica Odbora za zakonodavstvo i izaslanica Predsjednika Hrvatskoga sabora Marija Jelkovac, izaslanik Predsjednika Republike i savjetnik Predsjednika Republike za vanjsku i europsku politiku Neven Pelicarić, ministar financija izv. prof. dr. sc. Marko Primorac, glavna državna odvjetnica Zlata Hrvoj-Šipek, prorektorice i prorektori Sveučilišta u Zagrebu, dekani i prodekani pravnih fakulteta iz Republike Hrvatske i inozemstva, dekanice i dekani Sveučilišta u Zagrebu, brojni drugi uzvanici i uvaženi gosti, kao i nagrađeni studenti, nastavnici i djelatnici Fakulteta.

“Ključni razvojni prioriteti su izgradnja zgrade knjižnice i čitaonice Pravnog fakulteta, daljnja ubrzana internacionalizacija, dovršenje cjelovite obnove fakultetskih zgrada te modernizacija studijskih programa i njihovo obogaćivanje praktičnim sadržajima. Njihovo ostvarenje pretpostavka je stvaranja izvrsnog, modernog i društveno odgovornog Fakulteta”, naglasio je dekan Koprić.

mšm

Foto: IPIK Bitunjac