/‘MEDO SA SJEVERA 4: OBITELJSKO PUTOVANJE’ Nove avanture omiljenog Norma zabavit će djecu i roditelje

‘MEDO SA SJEVERA 4: OBITELJSKO PUTOVANJE’ Nove avanture omiljenog Norma zabavit će djecu i roditelje

U kinima igra animirani film “Medo sa sjevera 4: Obiteljsko putovanje” u trajanju od 89 minuta. Ovo je još jedan uradak o omiljenom polarnom medvjedu Normu. Kao i do sada, i u ovom filmu Norm zbog svoje šeprtljavosti i nespretnosti zapada u nevolje iz kojih se mora nekako izvući.

Ovog puta mu je ukradena kruna koju nekako mora vratiti na vrijeme za veliku svečanost. Zahvaljujući iznimno sposobnim i neustrašivim leminzima i obitelji, Norm se uspijeva izvući iz raznih nevolja i dokazati se kao uspješan kralj. A mali kradljivci krune uviđaju da položaj i status ne donose sreću, već ljubav i bliskost s najmilijima.

Film je sinkroniziran na hrvatski jezik i prikazuje se u 2D formatu. Namijenjen je djeci starijoj od šest godina. Kako obiluje gegovima i smiješnim situacijama nasmijat će i roditelje.

Nasilja ima u nekoliko scena. Na primjer, kada Norma i obitelj gađaju topovi s grudama. U filmu nema zastrašujućih prizora niti seksualnih aluzija.

Rječnik je primjeren za djecu. Tempo varira od laganog do brzog, ali je prilagođen i mlađoj djeci.

U želji da roditeljima pomogne u izboru dječjih filmova u kinima, Najsretnija beba Hrvatska pruža preporuke za Kids friendly filmove.

Iva Brčić

Foto: Najsretnija beba Hrvatska