/‘OBITELJI 3PLUS’ Darovna kampanja uoči početka školske godine: Mališane razveselili školskom opremom, slikovnicama i slatkišima!

‘OBITELJI 3PLUS’ Darovna kampanja uoči početka školske godine: Mališane razveselili školskom opremom, slikovnicama i slatkišima!

Tijekom mjeseca kolovoza obilježili smo dolazak nove vrtićke i školske godine kampanjom pod sloganom „Zabava i učenje sve su bliže, iz Obitelji 3plus pomoć stiže“, priopćili su iz Udruge Obitelji 3plus koja okuplja roditelje s troje ili više djece.

U suradnji s partnerskim poduzećima njihove Obiteljske kartice i donatorima organizirali su darivanja njihovih članova na društvenim mrežama Facebook i Instagram. U kampanji su sudjelovali partneri Udruge Froddo, Evenio, Biovitalis i Papirnica M.Kula, te podupiratelji Udruge poduzeća Mar-Mar, Fokus i Kraš, kojima se zahvaljujuju na suradnji.

“Naše najmlađe 3plus članove darivali smo školskom opremom, papučama za vrtić, slikovnicama za zabavu i učenje, vitaminima kako bi krenuli zdravi i snažni u nove školske i vrtićke pobjede, te slatkišima kako bi im povratak bio što slađi”, poručili su iz Udruge.

Dodali su kako su ih iznimno veselile pozitivne reakcije njihovih dobitnika te su zahvalili svim članovima koji su sudjelovali u darivanjima.

“Sve one koji nisu sudjelovali u ovoj kampanji darivanja pozivamo da prate naše društvene mreže jer nas uskoro očekuju nova darivanja u kojima ćemo ponovo staviti osmijeh na lica našim 3plus obiteljima”, poručili su iz Obitelji3plus.

mšm

Foto: Obitelji 3plus