/Supruga poznatog hrvatskog nogometaša objavila sretne vijesti: ‘Čestitam obitelji Kovačić’

Supruga poznatog hrvatskog nogometaša objavila sretne vijesti: ‘Čestitam obitelji Kovačić’

Izabel Kovačić je na društvenim mrežama obznanila sretnu vijest. Njezin suprug, nogometaš Mateo Kovačić i ona će ponovno postati roditelji.

Brojni pratitelji čestitali su im u prvih nekoliko minuta. Na fotografiji Izabel pozira u dugoj traper haljini gdje se može uočiti trudnički trbuh. “Aaaaaa čestitam od srca!”, napisala je Korana Gvozdić. “Jooooj čestitam mama”, “Čestitke mila”, stoji ispod fotografije.

“Čestitam”, “Wooow, čestitam”, “Čestitam obitelji Kovačić”, bili su to još samo neke od brojnih čestitki upućenih budućim roditeljima. Inače, 31-godišnja Izabel bavi se modom, točnije svojim brendom koji je pokrenula sa sestrom Ivanom 2015. godine.

Izabel i Mateo su se upoznali još kao tinejdžeri, a nakon godina duge veze vjenčali su se u crkvi sv. Antuna u Sesvetskim Selima. U 2020. par je dobio sina Ivana, a kako se čini po fotografiji na Instagramu, vrlo uskoro će postat i drugi put roditelji.

Bili su najbolji prijatelji, a onda su postali par

Mateo i Izabel znaju se jako dugo, a priča o njihovom upoznavanju prepričava se često. ”Mateo i ja upoznali smo se kao tinejdžeri preko zajedničkih prijatelja”, ispričala je Izabel.

“Ja sam išla na trčanje s prijateljicom i nakon toga smo stali u prostorijama za druženje kraj naše crkve (tamo smo većinom provodili slobodno vrijeme) i on je taman igrao PlayStation s prijateljima”, opisala je.

Veliko veselje u domu Vatrenog: Nakon poziva izbornika Dalića stigla i prinova

“Od tog trenutka smo postali najbolji prijatelji”, istaknula je. Podsjetimo, njezin suprug Mateo Kovačić, hrvatski reprezentativac i igrač Manchester Cityja sa svojom obitelji je nedavno posjetio jedno od najvećih svetišta u svijetu, francuski Lourdes.

mšm

Foto: Instagram/Izabel Kovačić