/Lijepa gesta: Grad na sjeveru Hrvatske poziva umirovljenike na besplatan izlet na more

Lijepa gesta: Grad na sjeveru Hrvatske poziva umirovljenike na besplatan izlet na more

Grad Varaždin je pozvao zainteresirane umirovljenike da se prijave za jednodnevni izlet na more. Ide se 3. rujna u Mošćeničku Dragu, izlet je potpuno besplatan, a i ručak je plaćen. Ovaj izlet je odlična prilika za druženje i upoznavanje novih ljudi, ali i za kupanje. Ipak, postoje dva uvjeta, a to su visina mirovine i prebivalište na području Varaždina.

Umirovljenici iz Varaždina mogu krajem ljeta ići na jednodnevni izlet na more koji je potpuno besplatan. Trebaju se samo prijaviti i zadovoljiti dva jednostavna uvjeta. Prilika je to da posjetite jedan grad na obali. Nažalost, radi se samo o jednodnevnom izletu, ali je s druge strane sve plaćeno. Izlet je dakle besplatan, a dobit će i ručak, piše Mirovina.hr.

Prijaviti se mogu umirovljenici koji su u travnju imali mirovinska primanja do 800 eura i koji imaju prebivalište na području grada Varaždina.

Foto: Pixabay, ilustracija

Prijave do 21. lipnja

Treba požuriti s prijavama jer se iste primaju do 21. lipnja do 10 sati. Potrebno je podnijeti zahtjev uz priloženu kopiju osobne iskaznice i odrezak mirovine za travanj. Dokumenti se mogu skenirati i poslati na e-mail adresu socijalna.skrb@varazdin.hr ili se mogu dostaviti u Odsjek za civilno društvo, Franjevački trg 5 – Palača Patačić (ponedjeljkom, srijedom i četvrtkom od 7 do 15 sati, utorkom od 7 do 17 sati i petkom od 7 do 13 sati).

Umirovljenici će o ishodu prijave biti obaviješteni nakon završetka javnog poziva pismenim putem, a tada će dobiti i točne upute za sam izlet.

mšm/mirovina.hr

Foto: Pixabay, ilustracija