/Lijepa gesta policajaca prema umirovljenici: Ona ih pozvala u pomoć, a oni joj i skuhali ručak!

Lijepa gesta policajaca prema umirovljenici: Ona ih pozvala u pomoć, a oni joj i skuhali ručak!

U talijanskoj policiji su prije tjedan dana zaprimili dojavu od starije ženske osobe. Mislili su kako je u nevolji i kako joj treba hitna pomoć pa su i brzo izašli na teren. Ipak, na kraju se ispostavilo da je gospođa samo htjela malo društva. Policajci su svejedno izvršili svoju dužnost, a usput su joj skuhali tjesteninu s rajčicom.

Policijske postaje često dobivaju različite pozive i upite, a posebno je neobičan jedan takav iz Italije. Policijsku postaju u Napulju je nazvala jedna umirovljenica jer je bila usamljena i trebala je društvo. Na kraju je dobila društvo, ali i ručak.

Trebalo joj je samo društvo

Na društvenim mrežama se može pronaći raznih stvari pa je tako talijanska policija na svojem Instagram profilu objavila jedan neobičan slučaj koji su zaprimili od starije ženske osobe. Sve se dogodilo prošle subote ujutro kada je umirovljenica iz Napulja nazvala policijsku postaju i tražila pomoć, prenosi Mirovina.hr.

Policajci su odmah došli do njezine kuće i nije im bilo jasno što se događa jer je umirovljenica bila u dobrom stanju, a onda im se povjerila da joj je zapravo trebalo samo malo društva. S obzirom na to da je taman bilo vrijeme ručka, a službenici očito nisu imali važnijeg posla, odlučili su joj pripremiti ručak. Svo troje su tako jeli tjesteninu s umakom od rajčice, a uz to su se fotografirali i cijelu priču objavili na Instagram profilu Glavnog stožera napuljske policije.

mšm

Foto: Instagram/questuradinapoli_officialpage